Cine suntem?

poza-12Day s-a format din dorinta de a oferi clientilor calitate, promptitudine, profesionalism si competenta in serviciile de marketing si publicitate . Astfel am devenit una din cele mai importante agentii din Romania. (2004)

2Day, ca importator direct de obiecte promotionale, ofera o gama diversificata de obiecte promotionale destinate publicitatii, intr-o diversitate de modele, forme, culori si materiale.

Prin serviciile oferite, 2Day asigura mijloace moderne si complete de personalizare, pe orice tip de material in atelierul propriu.

2Day a dezvoltat departamentul de design, grafica si creatie publicitara. In cadrul acestui departament dezvoltam campanii integrate de marketing online si offline.

Prin departamentul de producție publicitara existent  în prezent acesta s-a dezvoltat, ca răspuns la dezvoltarea tehnologică alertă,  la nevoile din ce în ce mai complexe ale pieței,  în general și ale clienților noștri,  în particular.  Cele trei departamente sunt: Tipar digital; Tipar offset; Indoor & outdoor;.

Increderea clientilor si furnizorilor nostri a fost castigata de profesionalismul, promptitudinea si consecventa unei echipe operationale care-si desfasoara activitatea de mai bine de 12 ani, oferindu-le un punct de sprijin stabil intr-o piata mereu aflata in schimbare; acest lucru a reprezentat factorul determinant pentru asigurarea succesului companiei noastre.

Increderea si respectul clientilor nostri au fost castigate prin implementarea unor solutii personalizate si prin livrarea la timp.

2Day se ghideaza dupa principiul celor 3xC:

Calitate

Calitatea 2Day inseamna operativitate, disciplina si competenta.  2Day a castigat increderea clientilor sai, lideri in domeniile lor de activitate, oferind doar servicii de calitate, incredere ce s-a materializat in parteneriate pe termen lung.

Competenta

Una din premisele satisfactiei beneficiarilor de servicii este competenta. Avem o echipa operationala, capabila, dedicata si permanent informata, pentru care obiectivul principal este oferirea de servicii ce garanteaza intotdeauna succesul.

Consecventa

Crearea si pastrarea unui parteneriat solid au la baza respectarea unor principii comune in relatiile cu partenerii. Pentru noi coordonarea unei activitati la standarde inalte, inseamna loialitate, stabilitate si respectarea unui sistem de valori, pus in practica la fiecare comanda efectuata, intr-o permanenta interdependenta.

Don’t give them what you think they want.
Give them what they never thought was possible.

— Orson Welles —

Goals
  1. Solutii creative

  2. Satisfactia clientului

  3. Servicii profesionale de inalta calitate in domeniul publicitatii

  4. Strategii de marketing si publicitate care dau rezultate concrete clientilor

  5. Dedicatie pentru client si obiectivele acestuia

Clientii nostri
Vodafone
Adevarul
Cris-Tim
Telekom
Experienta
Importul de Produse Promotionale
Personalizare produse promotionale
Design Grafic
Productie publicitara
Specializarea noastra
Importul de produse promotionale

Importator si furnizor de produse promotionale. Dispunem de o gama variata de obiecte promotionale.

Personalizare produse promotionale

Descopera metode profesioniste de personalizare a produselor promotionale: gravura, tampografie, print digital, sublimare sau broderie etc

Design Grafic

Oferim servicii de creatie grafica, prelucrare, vectorizare logo, sigle si machete grafice pentru publicitate.

Campanii de marketing

Servicii si consultanta marketing pentru promovarea companiei si a serviciilor/produselor dvs.

Productie publicitara

Servicii complete de tipar si print de calitate superioara la preturi accesibile

Consultanta

O afacere de succes inseamna o strategie buna dar mai ales punerea ei in practica cu oameni potriviti, la momentul oportun.