Ne place ceea ce facem și credem în puterea produsului pentru a crea o legătură emoțională cu brandurile. Menținerea fericirii este esențială pentru menținerea satisfacției clienților noștri. In cei 17 ani de existență, am reușit să stabilim parteneriate pe termen lung deoarce am reușit sa intelegem nevoile reale ale acestuia.

Alexandra Constantinescu
Payroll Inspector

“Colaborarea dintre PKF Finconta si 2day dureaza de mai bine de 4 ani, timp in care am ajuns la aceeasi concluzie: calitatea serviciilor este IREPROSABILA. Fidelitatea noastra au castigat-o prin prisma faptului ca ne-au acordat sprijin si toate proiectele au fost tratate cu promptitudine, indiferent de tipul si marimea comenzii (agende, mape, pliante, pixuri, calendate, pungi de cadouri, carti de vizita etc.). Traind intr-un mediu de afaceri in care timpul ne preseaza de cele mai multe ori si comenzile sunt transmise aproape la limita, 2day a reusit mereu sa ne ajute si sa fie rapizi in onorarea acestora.”

Alina Anghelescu
Director Executiv

„Avem satisfactia de a lucra cu un partener excelent 2Day. Inca de la inceputul colaborarii noatre, suntem foarte multumiti atat de calitatea serviciilor , cat si de promptitudinea si seriozitatea de care dau dovada la fiecare plasare a comenzilor. Recomand din toata inima 2 Day pentru devotamentul cu care se implica in fiecare proiect. „

Irina Petre
Managing Partner

“Am inceput colaborarea cu echipa 2-Day din 2010, am apreciat seriozitatea, implicarea si rezultatele mai mult decat satisfacatoare pe care echipa 2-Day le-a mentinut pana in ziua de astazi. De 4 ani conduc propria firma si am ales sa colaborez in continuare cu ei pentru ca si-au pastrat aceleasi principii de business, raspund prompt si eficient iar raportul calitate-pret este unul echitabil. Echipa 2-Day FELICITARI!”

Alexandra Damian
General Manager

“In urma experientei cu voi am ramas placut impresionata de calitatea serviciilor voastre,de profesionalismul  vostru si de disponibilitatea si implicarea tocmai pentru ca rezultatul sa fie cel dorit.

Va multumesc  si cu siguranta de fiecare data voi apela la voi!”