Fie ca vorbim despre un eveniment business, o conferinta, un congres, o competitie sportiva, obiectele promotionale au un rol esential in asigurarea memorabilitatii acestora. Asadar o solutie ar putea sa o constituie obiectele din categoria genti si articole de calatorie, ce sunt “afisate” in vazul tuturor. In aceasta categorie poti gasi: diverse articole pentru voiaj, borsete, o gama variata de genti, portofele, rucsacuri, sacose. Ne puteti trimite cererea dumneavoastra pentru o oferta personalizata  pe adresa de email office@2-day.ro

Produse din categorie

Articole voiaj

Atunci cand mergem in calatorii trebuie sa fim bine echipati.

Borsete

O borseta personalizata poate reprezinta cu succes rolul unui obiect promotional.

Genti

Gentile sunt printre cele mai oferite materiale promotionale. Acest lucru se datoreaza in primul rand utilitatii acestor obiecte.

Portofele

Portofelul , il personalizati cu logo-ul sau mesajul dorit si il oferiti potentialilor clienti, angajatilor sau partenerilor de afaceri.

Rucsacuri

Pentru a te bucura de o strategie de marketing de succes, alege dintr-o varietate de rucsacuri pe cel mai potrivit raportat la mesajul transmis, dar si la buget.

Sacose

O sacosa personalizata, poate sa faca un brand mai cunoscut.

Trolere

Trolerele de voiaj sunt de diferite tipuri si dimensiuni, iar facilitatile pe care le vei aprecia foarte mult sunt cele pe care le vei folosi cel mai des.