Toate aceste materiale stau la baza identitatatii si comunicarii eficiente. Ele compun personalitatea si stilul afacerii pe care vrem sa o promovam. Tocmai de aceea, ne asiguram de fiecare data ca alegem solutia potrivita din punct de vedere vizual si al calitatii materialelor, de la calitatea hartiei pe care sunt tiparite, pana la calitatea pozelor sau a continutului scris.  Ne puteti trimite cererea dumneavoastra pentru o oferta personalizata  pe adresa de email office@2-day.ro

Produse din categorie

Carti de vizita

Cartile de vizita va ajuta sa va promovati companiilor care au nevoie de serviciile dumneavoastra.

Coli cu antet

Colile cu antet ofera o varianta ieftina de personalizare a oricarui document prezentat de compania dumneavoastra, mentinand o calitate exceptionala.

Ecusoane / Legitimatii

Ecusoanele sau legitimatiile sunt unul din elementele nelipsite in cadrul oricarei comapanii sau cu atat mai mult cu ocazii speciale (targuri, expozitii, prezentari, team-building).

Formulare tipizate

In tipografia noastra se pot tipari formulare tipizate fata verso, cu sigla proprie si sloganuri publicitare, obtinandu-se un mijloc eficient de reclama.

Plicuri

Daca nu ai grafica, poti apela la serviciile noastre de design plicuri personalizate DL unde avem de asemenea cele mai bune preturi.