Gama larga de produse din industria retail. Ne puteti trimite cererea dumneavoastra pentru o oferta personalizata  pe adresa de email office@2-day.ro

Produse din categorie

Etichete

Etichete autoadezive pentru domenii foarte variate, realizate folosind urmatoarele metode: flexo, letterpress, serigrafie, aur la cald, emboss.

Meniuri

Realizam la comanda meniuri pentru baruri si restaurante utilizant hartie simpla si speciala, diverse tipuri de cartoane speciale, coperti simple si caserate, coperti din piele.

Shelf-talkers

Cu ele poti comunica o categorie intreaga de produse noi sau care se afla la promotie, iar avantajul este ca ofera posibilitatea magazinelor de a realiza campanii promotionale in-store, independent de alte magazine sau de campaniile brandurilor de pe rafturi.

Door-hangers

Nu numai ca aceste door hanger sunt economice, dar sunt livrate direct la usa clientiilor dvs.

Suporturi pentru pahare

Suporturile de pahare sunt un vehicul inteligent pentru transmiterea mesajelor publicitare, deoarece atat contextul cat si dispozitia clientului/receptorului de mesaj sunt foarte favorabile acceptarii si retinerii mesajului.

Bilete

Bilete de hartie sau carton, albe sau colorate, in orice cantitate, forma si dimensiuni, cu aplicare perfor, inseriere etc.

Diplome

Pentru organizatorii de cursuri si evenimente – este important ca la sfarsitul evenimentului sau a cursurilor sa se elibereze o diploma care sa-I faca sa memoreze meritele.

Medalii

Puteti alege medaliile metalice mai mari sau mai mici, medalii gravate aurii, medalii personalizate argintii, medalii bronz sau alte culori.

Postere & Afise

Sunt produse cu impact deosebit, contondente vizual, facute pentru lipirea in vitrine pentru promotii sau in spatii publice pentru diverse evenimente.

Stickere

Stickerele sunt folosite in general pentru a prezenta mesaje scurte dar cu impact puternic.

Table Tenturi

In functie de solicitarile tale putem realiza table-tenturi din cartoane diferite, standard sau speciale, albe sau colorate, in diferite formate.