SITEUL ESTE DEDICAT EXCLUSIV PERSOANELOR JURIDICE!

2DAY PROMOTIONAL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 

 1. Informatii generale

S.C. 2 Day Promotional S.R.L. s-a infiintat in 2004, activitatea principala reprezentand importul, productia si distribuitia de materiale promotionale.

Date companie:

 • Nume: S.C. S.C. 2 Day Promotional S.R.L.
 • Nr.Reg.Com: J40/4764/2004.• CIF/CUI: RO16272206
 • Cont: BANCA COMERCIALA ROMANA, RO92 RNCB 0070 0027 9061 0001
 • Sediul social: str. Arad. nr. 65.
 • Telefon: +40 727 303 059

 

 1. Confidentialitate

2DAY PROMOTONAL  poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul sau poate trimite cupoane cadou, mesaje speciale sau felicitari.  2 DAY PROMOTONAL   nu promoveaza SPAM-ul.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul 2 DAY PROMOTONAL poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.  De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul 2 DAY PROMOTONAL, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit prin email.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa office@2-day.ro .

 

 1. Obligatiile furnizorului

Furnizorul se obliga:

3.1. Sa puna la dispozitia Beneficiarului Produsele si serviciile in conformitate cu prevederile prezentului Contract.

3.2. Sa livreze produsele la calitatea ceruta de Beneficiar in specificatii ce fac obiectul prezentului Contract.

3.3. Sa nu dezvaluie unei terte parti nici una dintre informatiile pe care Beneficiarul le pune la dispozitia sa in vederea realizarii obiectului prezentului Contract

3.4. Sa nu prejudicieze in nici un fel imaginea, marca sau prestigiul Beneficiarului sau ale produselor acestuia.

3.5. Produsele si serviciile furnizate de parteneri sa respecte cerintele prevazute in legislatia de protectia mediului.

3.6. Furnizorul are obligatia de a transmite o data cu produsul , declaratia de conformitate a produsului.

 

 1. Obligatiile furnizorului

Beneficiarul se obliga:

4.1. Sa plateasca Furnizorului contravaloarea Produselor solicitate, asa cum este aceasta prevazuta la art.5 al prezentului Contract.

 

 1. Receptia produselor

5.1. Receptia produselor realizate de Furnizor in conformitate cu prevederile prezentului Contract se va face pe baza de factura fiscala sau aviz de insotire a marfii, intocmit in doua exemplare originale dupa verificarea calitatii si cantitatii Produselor si semnat de reprezentantii pe deplin autorizati ai fiecarei dintre parti.

5.2. Furnizorul se obliga sa inlocuiasca pe cheltuiala sa produsele refuzate de Beneficiar ca nefiind corespunzatoare cu cerintele sale, in termen de 10 zile lucratoare de la data semnarii procesului verbal de predare-primire daca respectivele  produse se constata ca au vicii ascunse sau defecte din fabricatie.

5.4. Dreptul de proprietate asupra Produselor se transfera Cumparatorului din momentul semnarii procesului verbal de predare-primire.

 

 1. Forta majora

Forta majora absolva de raspundere partea care o invoca in conditiile legii.

 

 1. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

Beneficiarul  intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Furnizor. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea SC 2 Day Promotional SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

 

 1. Confidentiabilitate – Publicitate

Informatiile de orice natura furnizate de catre Beneficiar Furnizorului, vor ramane in proprietatea Furnizorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Furnizorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Beneficiar cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Furnziorului. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

 

 1. Facturare – Plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Furnizorul va emite catre Benefciar o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Beneficiarului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

 1. Acceptare

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Beneficiarul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Furnizorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile.

 

 1. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului, sunt proprietatea S.C. 2 Day Promotional  S.R.L. si a furnizorilor sai. Continutul – logo-uri, poze si bannere, texte, informatii si alte date – nu poate fi folosit, preluat sau copiat fara acordul scris al proprietarului.